Wonen in De Lork – Onze flats

Gebouwen

De Lork bestaat uit twee gebouwen – een aan de Nieuwstraat, het andere aan de Kasteeldreef – verbonden door een verbindingsgang en een grote binnentuin met terras. In totaal beschikken we over 39 assistentiewoningen, met een oppervlakte tussen 45 en 72 vierkante meter. De woningen zijn instapklaar zodat u ze naar eigen smaak kunt inrichten. Alle woningen kunnen bewoond worden door alleenstaanden en echtparen.

Karakter van de woning

Elke woning omvat een inkomhal, een berging, een zonnige woonkamer met een ingebouwde keukenhoek, een slaapkamer, een badkamer (voorzien van ligbad met douchemogelijkheid of inloopdouche, wc en wastafel), een eigen terras aan de zuidkant, een oproepsysteem waarmee u direct in contact staat met het personeel, een parlofoon, een branddetectiesysteem, een aansluiting op het telefoonnet, radio- en tv-distributie.

Al onze woningen zijn toegankelijk voor rolstoelpatiënten en zijn te bereiken via de lift of brede trappen.

Vier types woningen

Type A en type B – plan
Type C en type D – plan

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende types woningen.

Gemeenschappelijke ruimten

Polyvalente zaal met uitzicht op de binnentuin

De polyvalente ruimte betekent een ontmoetingsruimte voor de bewoners, waar ze bij een kopje koffie kunnen keuvelen. De vrijwilligers organiseren er ook activiteiten (vb. Bingo, liedjesnamiddag, gezelschapsspelen, iets creatiefs maken). 

Deze ruimte is ook te huur voor externe vergaderingen of evenementen.

Contacteer ons voor meer informatie hieromtrent.

Gemeenschappelijke binnentuin met uitgebouwd terras

Elke flat van het blok aan de Nieuwstraat kijkt uit over de binnentuin. Op mooie zomerdagen verhuist het dagelijkse onderonsje met koffie naar het grote terras aan de binnentuin.

Wilt u graag met eigen ogen zien wat wij te bieden hebben?

Klik dan hier en maak een afspraak voor een rondleiding.

Heeft u vragen?